tiistai 28. heinäkuuta 2009

Syntymäpäiväkortti # 3

Tässä vielä kolmas kortti orvokki-teemalla. Toivotavasti joku näistä kelpaa. Itse pidän tuosta kakkosesta eniten mutta ei tämäkään huono ole. Nyt saavat orvokit vähäksi aikaa riittää sillä mieli halajaa jo usien haasteiden kimppuun. Ensi viikolla alkaa loma (osa II) ja jos on huonot ilmat niin silloin varmaan tulee askarreltua.

sunnuntai 26. heinäkuuta 2009

Synttärikortteja

Työkaveri pyysi syntymäpäiväkorttia jo melko iäkkäälle tädilleen, joka pitää erikoisista ja itsetehdyistä korteista. Tässä pari tekelettä joista voi sitten valita. Jos ehdin niin teen vielä ainakin yhden lisää tällä teemalla jossa on orvokkeja ja lilaa väriä. Hankin myös stanssausmasiinan ja parit stanssit joita nyt käytin ensimmäistä kertaa. On aikas kiva laite : )

Tässä ensimmäinen kortti...


... ja tässä toinen. Leimakuva on StampBarn:in orvokit ja väritetty Derventin Inktense kynillä. Kukkasissa on hieman glitteriä joka ei valitettavasti näy hyvin kuvassa. Pidän tästä kortista itse hieman enemmän kuin ensimmäisestä

tiistai 21. heinäkuuta 2009

Synttärikortti


Tämän kortin sain valmiiksi työllä ja tuskalla kun jotenkin nyt vaan tökkii ihan kaikki jutut. Leimakuvasta pidän todella paljon. Kuvan leidi ei ole ihan synttärisankarin näköinen mutta asenne on kohdallaan, täynnä rohkeutta ja elämäniloa.

keskiviikko 8. heinäkuuta 2009

Keijukortti

Pitkästä aikaa tein hieman hempeämmän kortin. Innostuin noiden kukkien teossa ja meinasin ensin laittaa niitä tukun lisää. Onneksi kuitenkin tuli välillä muuta puuhaa ja se innostus hiipui. Osallistun tällä kortilla Korttipuoti Tiinan sunnuntaihaasteeseen. Täläkertaa mallin on suunnitellut Amma.

sunnuntai 5. heinäkuuta 2009

Jehkotar # 67 ja PfP # 6

Loma alkoi ja säätkin suosivat nyt sisällä puuhastelua. Muutaman työntäyteisen viikon jälkeen askartelukin maistuu taas mukavalta. Tällä kortilla osallistun Jehkotaren ja PfP:n haasteisiin. Jehkottaren haasteessa todella hienon sketsin oli suunnitellt Serafiina. PfP:n haasteessa väreinä tällä kertaa Moss Green ja Poppy, lisäksi piti korttiin sisällyttää jotain maukasta. Väriyhdistelmä yllätti minut totaalisesti ja pidän lopputuloksesta kvasti.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

This is my card for this weeks Passion for Promarkers which is to use Moss Green and Poppy + something tasty. I have teamed it with the sketch over at Jehkotar card Challenge #67. This colour combo surprised me totally, love it.

torstai 2. heinäkuuta 2009

Korttipuoti Tiinan haaste # 16

Tämänkertaisen Korttipuoto Tiinan haasteen aiheena oli tuunata jotain joka ei ole kortti. Tuunasin vanhasta sydämen muotoisesta GEISHA-karamellirasiasta tällaisen hempeän karamellirasian jonka voi viedä vaikka tuliaisina kun mennään sukuloimaan, uudet namut vaan sisään. Rasian reuna on päällystetty pitsillä eikä oikein kunnolla näy kuvassa mutta on oikeasti tosi kaunis. Tämänkertainen haaste oli tosi kiva toteuttaa. Kiitokset Marikalle.