sunnuntai 30. elokuuta 2009

PfP # 14 ja JCC # 72

Tällä kortilla osallistun kahteen haasteeseen. Jehkottaren haasteen #72 hienon luonnoksenon tehnyt Tarja L. Passion for Promarkers haasteen # 14 teemana oli purppura johon käytin värejä Lilac ja Lavender sekä grey 1 -3 ja blender. Leimakuva on Magnolian ja tällä hetkellä yksi suosikeistani.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Here is my card for the Jehkotar card challenge # 72 and also for the Passion for Promarkers Challenge # 14. The sketch of JCC was made by Tarja L and The PfP challenge was to use at least two shades of purple. I used lilac and lavender and I used also grey 1-3 and blender. Thank you for visiting my blog.


maanantai 24. elokuuta 2009

Whiff of Joy # 44

Työkiireet syövät tällä hetkellä lähes kaiken ajan ja voimat mutta sain sentään viikonloppuna yhden kortin aikaiseksi. Osallistun tällä kortilla WOJ:n haasteeseen # 44 ja mallin on laatinut Rachel. Ajattelin olla tänä vuonna kerrankin ajoissa näiden joulukorttien teossa ja olen hankkinut muutamia aiheeseen sopivia leimoja. Minusta tämä WOJ:n lumiukko on kaikista lumiukoista ihanin.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Here is my card for challenge of Whiff of Joy # 44. Wondeful sketch is by Rachel. I just love this snowman, he is so so cute.

perjantai 14. elokuuta 2009

P*skarteluhaaste #1 - Lempiväri ja vastaväri

P*skarteluhaasteen ensimmäinen haaste oli tehdä kortti lempivärillä ja sen vastavärillä. Lempivärini on keltaine ja vastaväriksi tuli lila. Tästä tuli kovin kesäinen kortti mutta onneksi vielä on kesää jäljellä. Kiitokset Merjalle ja Paulale kun jaksavat innoittaa uudela haasteblogilla.


torstai 13. elokuuta 2009

WOJ # 43 - brown & pink

Ihanaa kun mun lemppariväriyhdistelmää pukkaa nyt monesta haasteesta. Wiff of Joylla on myös tällä viikolla haasteen teemana väriyhdistelmä ruskea ja pinkki. Tällä kertaa käytin Inktense kyniä ja lopputuloksena hiukan hempeämmät värit.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

This week WOJ have a color challenge with Brown and Pink. Such beautiful colors together don't you think. I love that colour combo. I coloured the picture with Inktense pencils.





keskiviikko 12. elokuuta 2009

PfP # 12

Tässä korttini PfP # 12 haasteeseen ja tämä onkin tämän vuoden ensimmäinen joulukorttini. Tämänkertaisen Passion for Promarkers - haasteen väreinä oli Cocoa ja Rose Pink. Olen hyvinkin mieltynyt tähän väriyhdistelmään. Sitä vaan tässä mietin että miten noita kuvia sais paremmaksi, nyt pakkaavat värit olemaan aina niin haaleat. Vinkkejä otetaan vastaan kiitollisena.

sunnuntai 9. elokuuta 2009

Penny Black # 61

Tässä toinen eilen aamusella tekemäni kortti. Tällä kortilla osallistun Penny Blacin lauantaihaasteeseen # 61. Malli on melko yksinkertainen ja olen lopputulokseen tyytyväinen.


Jehkotar Card Challenge # 69

Vihdoinkin sain taas aikaiseksi osallistua haasteisiin. Aamulla tein muutaman kortin ja tässä on kortti Jehkottaren haasteeseen # 69. Haaste on sanallinen ja aiheena RETRO, aiheen antoi Anne. Tuo Retro oli hieman vaikea hahmottaa mutta jos esimerkiksi tummat värit ja psykedeeliset kuviot ovat retroa (70-80 lukua) niin sitten olen osunut melko lähelle. Harmittavaisen hailukat värit vain kuvassa, luonnossa ovat hiema kirkkaamat ja tummemmat.