torstai 29. lokakuuta 2009

Sininen kortti tällä kertaa. Pohjapaperi valittu nallukan pipon mukaan. Leimakuva on lehden kylkiäisinä saatu ja väritetty ProMarkereilla. Lumihiutale stanssattu ja päälle glitteriä.

maanantai 26. lokakuuta 2009

Piparintuoksuista Joulua

Tämäkin kortti on tarkoitettu joulukortiksi vaika väritys ei olekaan niin perinteisen punainen. Täytyy varmaan lisätä vielä teksti johonkin kohtaan jotta idea selkeytyisi. "Piparintuoksuista Joulua" sopisi varmaan aika hyvin, vai mitä.

lauantai 24. lokakuuta 2009

Jehkotar # 80

Siitä on jo aikaa kun olen osallistunut mihinkään haasteeseen. Jehkottaren haasteessa # 80 oli niin mukava Marin tekemä luonnos että oli ihan pakko osallistua. Koska joulu on jo ovella niin teen näitä joulukortteja ja WOJ:n lumiukko sai taas pääroolin. Koska kortin pohjapaperissa on jo joulun toivotukset jätin erillisen tekstiosan pois.

lauantai 17. lokakuuta 2009

Tilda ja lyhty

Yksi joulukortti lisää. Melko yksinkertainen ja perinteinen asettelu tässä kortissa. Mielestäni jotain voisi vielä lisätä tuohon, mutta nyt ei varastosta löydy mitää sopivaa. Tämäkin leima on aivan ihana ja myös uusimpia hankintojani.

perjantai 16. lokakuuta 2009

Hilda joulutunnelmissa

Hankin Motivetin leimasimia muutama viikko sitten ja tässä ensimmäinen kortti. Hilda on tosi suloinen ja tämä kortti valmistui nopeasti. Yleensä käytän aikaa kortin tekoon tosi paljon kun kokeilen ja pohdin erilaisia vaihtoehtoja (ehkä vähän liikaakin). Tässä kaikki palaset loksahtivat kohdalleen kuin itsestään.

torstai 15. lokakuuta 2009

Joulu tulee, oletko valmis

Minä en ole. Nyt täytyykin ruveta oikein urakalla tekemään näitä joulukortteja. WOJ:n lumiukko on niin ihana että siitä varmaan teen useampiakin kortteja jatkossa. Tällä kertaa herkälä vihreällä taustalla.

tiistai 13. lokakuuta 2009

Pikkunalle

Tässä aamutuimaan enen töihin lätöä tekemäni joulukortti hempeisä väreissä. Leimakuva ja paperi Simply cards & papercraft- lehdestä. Nauha on ihanaa samettinauhaa ja sopii tämän kortin tunnelmaan parhaiten. Vähän taitaa olla kaikki kallellaan tänä aamuna mutta haitanneeko tuo ; )


sunnuntai 4. lokakuuta 2009

100+25 onnittelukortti

Jaahas. Siitä onkin aikaa kun viimeksi päivittelin blogiani. Työkiireet ovat vieneet kaiki voimat mutta onneksi nyt alkaa jaadä voimia harrastuksillekin. Ystävilläni oli 100+25 juhlat syyskuun alussa ja tein tämän kortin kaiken kiireen keskellä. Ei siitä huono tullut mutta jotain jäi puuttumaan. Ehkä värit olisivat voineet olla hieman vahvemmat. Kortti on siis tällainen taskullinen, joka sivulla on tasku. Etusivulla taskussa 25-vuotishääpäivän onnittelutagi....

ja keskellä kummallekin päivänsankarille oma onnittelutagi...

ja takasivun taskuun tuli lahjakortti mutten kerro minne...