tiistai 26. toukokuuta 2009

Pinkki prinsessa

Tällä kortilla osallistun Passion for ProMarker # 1 haasteeseen ja tällä enimmäisellä kerralla sai käyttää mitä värejä vain. No ei niitä vielä montaa ole mutta ehkä jatkossa hankitaan sitä mukaa kun haasteita tulee. Ihonväreinä olen käyttänyt ivory ja blush, hameeseen rose pink ja muu onkin sitten hämäränpeitossa kun kortin teosta on jo vierähtänyt jonkin aikaa. Käytin myös extroihin valkoista geeli-kynää. Hameessa on vielä vähän punaista glitteriä.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

My card for Passion for ProMarker challenge # 1 and "anything goes" so I can use any colours. I have used ivory and blush as skin colours, dres is rose pink and hair ?. White spots are made with white gel-pen. There is also litle bit of red glitter on her dres.



3 kommenttia:

  1. a beautiful card, thank you for joining us on our first challenge... good luck with the competition
    hugs
    helen x

    VastaaPoista
  2. Ihanan pinkki! Ja taas kerran älyttömän upeita kukkia!!!

    En nyt muista laitoinko jo sulle viestiä että vinkkiä kaipailisin että mistä kukkiasi oikein hankit kun ovat niin ihania ja erilaisia <3 Vinkkiä pliis, jos ennätät vaan vastailemaan ;)

    VastaaPoista
  3. Gorgeous card. Love the image and the fab colouring. Thanks for joining us on our first challenge at PFP. Hugs Michele x

    VastaaPoista